Alfred Oosterman Fotografie in Tolbert

Alfred Oosterman Fotografie uit Tolbert heeft geen profiel.

Wat doet Alfred Oosterman Fotografie in Tolbert

Alfred Oosterman Fotografie is een fotograaf uit Groningen. Men is gevestigd aan de hoofdstraat 50. Het telefoonnummer van Alfred Oosterman Fotografie in Tolbert is 0594-510272.

Is Alfred Oosterman Fotografie in Tolbert uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Groningenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Alfred Oosterman Fotografie in Tolbert valt onder de rubriek fotograaf. Een fotograaf uit Groningen levert onder andere :

 ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;  ;  ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; Na mijn opleiding fotografie en vijf jaar fotograferen op freelance-basis heb ik in september 2002 een eigen fotostudio geopend. Dit geeft mij veel mogelijkheden voor portret- en reclamefotografie. Het is voor mij genieten om mensen te fotograferen, of dit nu voor een portret, een huwelijk of voor reclame is. In februari 2003 heb ik een internationale kwalificatie gekregen. Het Licentiate van het British Institute of Professional Photography (BIPP). Dit stimuleert mij om kritisch met fotografie bezig te blijven. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review