Beauty Bar Groningen in Groningen

‘’Maak jezelf een prioriteit’’

Over Beauty Bar Groningen

Beauty Bar Groningen valt onder de rubriek schoonheidssalon in Groningen.

Bij Beautybar Groningen ben je aan het juiste adres voor een moment van ontspanning. Wees welkom onder één van onze zonnebanken, laat je nagels verzorgen, tanden bleken of neem een collageen behandeling. Wanneer je minimaal twee diensten met elkaar combineert, profiteer je ook nog eens van een leuke korting!

De behandelingen die mogelijk zijn bij Beauty Bar Groningen :

* Manicure. De manicure bestaat uit: scrubben, nagelriemen verzorgen, vijlen, polijsten en afsluitend het aanbrengen van een handcrème.

* Collageen. Collageen lichttherapie is een ware revolutie op het gebied van beauty. Collageen lichttherapie is een pure vorm van licht die de aanmaak van collageen in de huid stimuleert. Het is een zeer effectieve behandeling om het verouderingsproces van de huid tegen te gaan. Na enkele weken ziet u al dat uw huid reageert en zich begint te vitaliseren.

* Tanden bleken.

* Zonnebank. Beautybar Groningen heeft een divers aanbod in zonnebanken: de ergoline 38/3 light, de ergoline 42/3 medium en de ergoline 500 ultra. Welke zonnebank geschikt is voor jou hangt sterk af van je huidtype, Beautybar Groningen adviseert je graag hierin. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. De zonnebanken worden na elk gebruik gereinigd en gedesinfecteerd.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de wbesite. U kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Beauty Bar Groningen uit de rubriek schoonheidssalon uit Groningen is gevestigd aan de Meeuwerderweg 104b in groningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-26593942.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Beauty Bar Groningen zijn o.a. :