Bloemenwinkel "In den Glaezen Vaes" in Niezijl

Bloemenwinkel "In den Glaezen Vaes"

Over Bloemenwinkel "In den Glaezen Vaes"

Bloemenwinkel "In den Glaezen Vaes" valt onder de rubriek bloemist uit Groningen.

Bent u opzoek naar bloemen voor een speciale gelegenheid of gewoon als decoratie in uw huis? Dan bent u bij Bloemenwinkel "In den Glaezen Vaes" uit Niezijl aan het juiste adres.

Wij bij Bloemenwinkel "In den Glaezen Vaes" hebben altijd een vast assortiment aan bloemen. Deze bestaat uit germini's, anjers en rozen deze hebben wij overigens niet altijd in de zelfde kleur. Verder hebben wij bloemen en planten die passen bij het seizoen.

Wij maken bloemstukken die naar uw wens gemaakt kunnen worden, verder maken wij bloemstukken voor bijvoorbeeld een bruiloft of voor een begrafenis.

Een mooi boeket hoeft niet altijd duur te zijn zo heeft u al een mooi boeket voor maar 10,- euro en voor 6.50,- kunt u al iets leuks kopen.

Openingstijden:

Maandag: 14:00 - 18:00

Dinsdag: 09:30 - 18:00

Woensdag: 09:30 - 18:00

Donderdag: 09:30 - 18:00

Vrijdag: 09:30 - 18:00

Zaterdag: 09:30 - 16:00

Zondag: Gesloten

Heeft u nog vragen voor ons? Of wilt u meer te weten komen over ons? Neem dan gerust even contact met ons op of neem een kijkje op onze website voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bloemenwinkel "In den Glaezen Vaes" uit de rubriek bloemist uit Groningen is gevestigd aan de Hoofdstraat 52 in Niezijl. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0594-211930.

Diensten en producten voor bloemist

Trefwoorden die horen bij Bloemenwinkel "In den Glaezen Vaes" zijn o.a. :