Blumproducties in Groningen

Blumproducties: Wenskaarten, botanische kaarten, kruiden, bijen, vlinders, natuur.

Over Blumproducties

Blumproducties valt onder de rubriek webshop uit Groningen.

Op zoek naar wenskaarten die op milieuvriendelijk papier zijn gedrukt? Dan ben je bij Blumproducties helemaal aan het juiste adres. Wanneer je Blumproducties in een woord zou moeten omschrijven is dit duurzaamheid. Blumproducties print en drukt alle kaarten op Biotop papier. Biotop is houtvrij en minder milieubelastend.

De meeste kaarten van Blumproducties gaan over de natuur en zijn tekeningen van planten en bloemen. Je kunt kiezen uit een mix van kaarten of voor een bepaalde categorie. Tevens is er de mogelijkheid om een kaartje op maat te laten maken.

Bij Blumproducties kan je onder andere terecht voor de volgende wenskaarten:

- Bloemenkaarten

- Natuurkaarten

- Vlinderkaarten

- Kaleidoscoopkaarten

- Kerstkaarten

- Winterkaarten

Ook gek van bloemen en planten? Bij Blumproducties kan je aan een tekenworkshop deelnemen. Hier leer je de specifieke kenmerken van een plant, de opbouw van de tekening zelf, perspectief en gebruik van lijnen, kleurenleer en uitleg over de materialen. De workshop is inclusief een kleine high tea.

Nieuwsgierig geworden naar de mooie wenskaarten? Of wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op de website van Blumproducties.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Blumproducties uit de rubriek webshop uit Groningen is gevestigd aan de Kraneweg 13/14 in Groningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13247599.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Blumproducties zijn o.a. :