Choose Your Way in Groningen

Choose Your Way: Exploring opportunities and realizing unconscious potential.

Over Choose Your Way

Choose Your Way valt onder de rubriek adviesbureau in Groningen.

Zoekt u een adviesbureau voor Human Resource Development in het Noorden? Dan bent u bij Choose Your Way aan het juiste adres. Choose Your Way is op motiverende, sensitieve en creatieve wijze bezig met de persoonlijke ontwikkeling van (HSP) bedrijfstrainers en professionalisering van trainingen.

Choose Your Way biedt de volgende diensten aan:

- Particulieren: Energie coaching. - Werknemers: Loopbaanbegeleiding. - Trainers: Coaching trainers, ontwikkeling/professionalisering en evaluatie trainingen. - Ondernemers: Coaching ondernemers en organisatieontwikkeling.

Het gezicht achter Choose Your Way is Jozien Elgershuizen. Jozien biedt diverse HRD activiteiten aan. Als Andragoog heeft Jozien kennis en ervaring met loopbaanbegeleiding van particulieren en ondernemers bij hun (organisatie)ontwikkeling. Als opleidingsdeskundige heeft Jozien kennis van didactische methoden en technieken en ervaring met het verzorgen van onderwijs en het begeleiden van trainers.

Jozien Elgershuizen heeft zelf een periode van kritische zelfreflectie gehad en daardoor is zij ervaringsdeskundige op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en loopbaanbegeleiding.

Op de website http://www.chooseyourway.eu treft u meer informatie aan. Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen voor de mogelijkheden.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Choose Your Way uit de rubriek adviesbureau uit Groningen is gevestigd aan de Atjehstraat 32 in Groningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28259161.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij Choose Your Way zijn o.a. :