CuliKever in Groningen

CuliKever; Diverse catering op uw feesten met diverse schotels!

Over CuliKever

CuliKever valt onder de rubriek catering in Groningen.

Geeft u binnenkort een feest of evenement maar bent u nog op zoek naar een culinaire invulling? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres! Mijn naam is Jonathan Kint, het gezicht achter de CuliKever. In 2015 zijn wij begonnen met Catering & foodtruck Culi Kever, inmiddels is CuliKever uitgegroeid tot een begrip in Groningen en ver daarbuiten!

Wij verzorgen producten welke bestaan uit diverse deegwaren of juist een lekker catering buffet en BBQ op uw feest, evenement of beurs. Wij geloven in goede producten en ook voor mensen met een kleiner budget kunnen wij uw catering verzorgen.Kwaliteit, passie en gastvrijheid rijden altijd mee in de kever en laden we bij elke klus uit.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens. Wij staan u graag te woord!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

CuliKever uit de rubriek catering uit Groningen is gevestigd aan de Aquamarijnstraat 345 in Groningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06 12415033.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij CuliKever zijn o.a. :

Nieuws van CuliKever in Groningen

Opening of feest van uw bedrijf?

Opening of feest van uw bedrijf?

Wij verzorgen graag een feestelijke catering met diverse hapjes.