De Koning Te Rijk - Massage, Shiatsu & Coaching in Groningen

De Koning Te Rijk - Massage, Shiatsu & Coaching uit Groningen heeft geen profiel.

Wat doet De Koning Te Rijk - Massage, Shiatsu & Coaching in Groningen

De Koning Te Rijk - Massage, Shiatsu & Coaching is een massage uit Groningen. Men is gevestigd aan de Brugstraat 7 A. Het telefoonnummer van De Koning Te Rijk - Massage, Shiatsu & Coaching in Groningen is 06-14873598.

Is De Koning Te Rijk - Massage, Shiatsu & Coaching in Groningen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Groningenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

De Koning Te Rijk - Massage, Shiatsu & Coaching in Groningen valt onder de rubriek massage. Een massage uit Groningen levert onder andere :

Ben je gespannen en ervaar je stress? Wil je graag kunnen ontspannen, een moment voor jezelf? In het drukke hart van Groningen biedt De Koning Te Rijk je een plek om even te ontsnappen en helemaal tot rust te komen. je kunt hier terecht voor diverse massages, shiatsu therapie en coaching. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander massage

  • Met Marjan

    Cursussen voor ouders en baby. Trefwoorden van Met Marjan : Samen bevallen cursus, cursus bevallen, Newborn massage, Darmkrampjes massage, Babymassage, baby yoga, Kindermassage, voorbereiden bevalling, help mijn baby heeft darmkrampjes, .

    tel. 06-14763274, Diephuisstraat 57, 9714 GV in Groningen

    Meer over Met Marjan contact website