De smaken van Griekenland in Groningen

De smaken van Griekenland, Met liefde gemaakt en met zorg geselecteerd

Over De smaken van Griekenland

De smaken van Griekenland valt onder de rubriek delicatessen in Groningen.

Proef Griekenland bij u thuis.

Een schaal met verse tzatziki of gevulde wijnbladeren op uw tafel. Olie en olijven waar de Griekse zon in zit. De warme hand van de trotse kok.

Dertig jaar geleden kwam ik uit Griekenland naar Nederland, maar de smaken van Griekenland heb ik nooit achtergelaten. Ik ging er hier naar op zoek, maar vond ze niet. De beste producten uit mijn vaderland zijn hier nog onbekend. Daarom haal ik ze sinds meer dan een decennium zelf naar Nederland, zodat u ze ook kunt proeven. Mijn naam is Ilias Kotsiris, en ik breng de échte smaken van Griekenland naar uw huiskamer.

Alle producten in deze winkel komen van leveranciers die ik zelf ken. Meestal zijn dat kleinschalige familiebedrijven. Zo komt één van de wijnen die ik verkoop uit een kleine wijngaard die maar drieduizend flessen per jaar levert. Veel andere dingen worden door mij persoonlijk gemaakt en verpakt: de olijven marineer ik zelf, en de olijfolie uit onze familieboomgaard wordt door mij gebotteld. Bovendien zijn de producten gemaakt met respect voor de omgeving waar ze vandaan komen. Zo kunt u proeven waar het echt om gaat.

Neem eens een kijkje op onze webshop voor al onze producten, en nog veel meer nuttige informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De smaken van Griekenland uit de rubriek delicatessen uit Groningen is gevestigd aan de Humsterlandlaan 41 in Groningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21527162.

Diensten en producten voor delicatessen

Trefwoorden die horen bij De smaken van Griekenland zijn o.a. :