EdK Coaching in Groningen

Systemisch werken

Over EdK Coaching

EdK Coaching valt onder de rubriek coaching in Groningen.

"Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gekregen."

Welkom bij EdK Coaching. Ik ben Eva de Kleine en ik richt mij vooral op Systemisch werken. Mijn drijfveer als coach en begeleider is mensen zelf laten ontdekken met welke ingesleten patronen ze zichzelf kunnen belemmeren. Meer zicht krijgen op deze belemmeringen kan zorgen voor beweging en duurzame oplossingen. De oorzaak van ingesleten patronen is niet altijd even belangrijk, hoe we ons eigen gedrag in stand houden wel.

Loop jij ook geregeld tegen dingen aan waarvan je voelt en weet dat het anders kan? Wil jij ook een betere balans in werk en privé? Je weet precies wat je wilt, maar je komt niet in actie? Zit je op je werk niet op de juiste plek? Of zijn er conflicten op je werk? Ben je ontslagen en weet je nu even niet wat te doen? Heb je moeite om met geld om te gaan?

Coachvragen kunnen heel divers zijn. Neem dan ook bij andere vraagstukken in je leven contact met me op. Niets is gek. Bij coaching gaat het erom dat we stilstaan en reflecteren. Wat wil ik nou eigenlijk, en wat houd me tegen? Welke belemmeringen ervaar ik? Wie ben ik en waar sta ik? En waar wil ik naar toe? We kijken samen vooraf wat je coachvraag is en welke doelen jij wilt behalen in je persoonlijke ontwikkeling.

Binnen het coaching traject maak ik gebruik van verschillende systemen en opstellingen. Bijvoorbeeld: Het gezin waar je nu deel uit maakt. Of Je familie van herkomst. Maar dit kan ook je werk zijn, de organisatie waar je werkt of je vriendengroep. Binnen deze systemen zijn we allemaal verbonden. En veel van je onbewuste overtuigingen en patronen zijn daar ontstaan. Zo krijg je meer inzicht in een systeem, maar ook je eigen overtuigingen en handelen. Door dit alles zichtbaar te maken tijdens een opstelling ontstaat er helderheid en kan er worden gewerkt aan herstel en leven vanuit je eigen plek en kracht.

Wil je deelnemen aan familie en systeemopstellingen, dan vindt je de data van komende opstellingen op mijn website. Hier rechts klik je door. Ook als je zelf een opstelling wilt neerzetten, kies je uit de groep de mensen die jouw familieleden representeren.

Personal Coaching Je kunt een eenmalige sessie boeken en losse sessies voor een traject. Een eenmalige sessie duurt 2 uur. De losse sessies voor een traject starten met een intake-sessie waarin we kennismaken en je coachvraag gaan onderzoeken en uitdiepen. Deze intake duurt ongeveer 60 minuten. Daarna beslissen we samen of ik de coach voor jou ben om jou te helpen. Wil je eerst alleen kennismaken, dan is dat ook mogelijk.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

EdK Coaching uit de rubriek coaching uit Groningen is gevestigd aan de Tweede Willemstraat 41B in Groningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28561873.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij EdK Coaching zijn o.a. :

Nieuws van EdK Coaching in Groningen

Wil je een familieopstelling ervaren?

Wil je een familieopstelling ervaren?

Kom dan naar de opstellingendag in Groningen op 27 augustus.