EFT Praktijk Olga van Mansom in Groningen

EFT THERAPIE BIJ EFT PRAKTIJK OLGA VAN MANSOM

Over EFT Praktijk Olga van Mansom

EFT Praktijk Olga van Mansom valt onder de rubriek therapeut in Groningen.

Wil jij van fysieke klachten af? Wil jij een stress-vrij leven? Heb je last van angsten of trauma's? Wil je meer energie? Wil je een ontspannen leven?

Dan is EFT therapie wat voor jou! In mijn praktijk kan je terecht voor doelgerichte EFT therapie. Ik heb ruim 9 jaar ervaring.

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques. Dit is een effectieve, snelle en veilige interventietechniek die ├ęcht werkt en jou terug in jouw eigen kracht zet. Door het kloppen op acupressuurpunten worden natuurlijke pijnstillers o.a. endorfine vrijgegeven en verbetert de bloedcirculatie. EFT verlaagt aantoonbaar stresshormonen, het versterkt je immuunsysteem en verandert de verbindingen in je brein.

Ook bij langdurige of ernstige klachten kan ik jou als EFT behandelaar goed helpen. Ik luister naar je, klop op je meridiaan punten, of je klopt op jezelf, en ik observeer wat er verandert aan je lichaamstaal. Ondertussen kan jij je dan focussen op wat er gebeurt. EFT is ontwikkeld als zelfhulp techniek. na de sessie zal je dan ook in staat zijn thuis verder te oefenen.

Heb jij baat bij EFT therapie? Neem dan gerust contact op met Olga van Mansom. Dit is mogelijk door te bellen naar 06-29195662 of door een e-mail te sturen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Deborah dinsdag 14 november 2023

4,5 sterren

“De behandeling bij Olga heeft mij heel erg geholpen om traumatische ervaringen op een goede manier te verwerken en te beseffen hoe ik beter naar mijn eigen gevoel en mezelf kan luisteren. Ze heeft goed naar mij geluisterd en waar nodig een spiegel voorgehouden en tot inzichten gebracht. Ook heb ik handvaten gekregen hoe ik voordat zelf kan omgaan met situaties. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Aline maandag 13 november 2023

5 sterren

“Olga haar behandeling hebben veel voor mij betekend. Door de sessies en de oefeningen thuis heb ik dingen los kunnen laten en bewandel ik het leven makkelijker. Ik woon te ver weg om naar de praktijk van Olga te komen, dus hebben we de sessies online gehad. Het resultaat is er daar door niet minder om. Dankjewel! ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 2 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.

Contact opnemen

EFT Praktijk Olga van Mansom uit de rubriek therapeut uit Groningen is gevestigd aan de Kerkstraat 157 in Groningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29195662.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij EFT Praktijk Olga van Mansom zijn o.a. :