Ellies Solutions love to Orgenize in Groningen

Welkom bij | Ellies Solutions love to Orgenize

Over Ellies Solutions love to Orgenize

Ellies Solutions love to Orgenize valt onder de rubriek coaching in Groningen.

Mevrouw Ellie Jelsema is de drijvende kracht achter Ellies Solutions love to Orgenize. Ik ben een professional organizer. Ik begeleid jou bij het scheppen van overzicht, rust, structuur en ruimte. Ik bedenk samen met jou oplossingen bij het op orde brengen van je kasten, zolder, schuur of je (thuis)werkplek. Als secretaresse weet ik als geen ander hoe je structuur en overzicht aanbrengt en dat ook zo kunt houden. Ik heb meer dan 15 jaar ervaring als secretaresse en in 2020 ben ik begonnen als professional organizer.

Heb jij hulp nodig bij het organiseren van je spullen in je huis, op je werkplek, of in je praktijkruimte? Maar je weet niet goed hoe je dat moet aanpakken, of waar je moet beginnen? Krijg jij je (thuis)werkplek niet op orde? Ben je steeds spullen aan het verplaatsen en aan het zoeken naar spullen die je kwijt bent? Of wil je graag je keukenkasten op orde hebben, zodat je snel ziet wat je voorraad is en je keuken logisch ingedeeld is? Kijk en zoek dan niet verder. Je bent bij Ellies Solutions love to Orgenize aan het juiste adres.

Ik weet en begrijp dat het lastig soms kan zijn om toe te geven dat het je even allemaal niet lukt. Om hulp vragen is niet altijd makkelijk, maar alles wat je oefent wordt makkelijker. Het begint met het nemen van een eerste stap en die kan alleen jij nemen.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25501676.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Ellies Solutions love to Orgenize zijn o.a. :