FB Veiligheidsdiensten in Groningen

FB Veiligheidsdiensten: Veiligheid voor mensen, zowel in uw onderneming als in het openbaar.

Over FB Veiligheidsdiensten

FB Veiligheidsdiensten valt onder de rubriek beveiliging uit Groningen.

FB Veiligheidsdiensten biedt diverse veiligheidsdiensten aan voor particulieren en bedrijven. Samen met u en uw team zal er gebouwd worden aan de volgende stappen naar professionalisering.

Het team van FB Veiligheidsdiensten bestaat uit diverse mensen met een ieder zijn of haar eigen expertise/deskundigheid. Alle medewerkers die hier werkzaam zijn, komen van de politie, defensie, beveiliging of justitie. Op het gebied van trainingen kan FB Veiligheidsdiensten u en uw organisatie de kennis en motivatie voor verder ontplooiing aanbieden.

U kunt bij FB Veiligheidsdiensten terecht voor diverse proffesionele diensten. Hieronder ziet u een overzicht van deze diensten. Meer informatie kunt u op de website terug vinden.

De diensten:

- GGZ & jeugdzorg vervoer.

- Recherchediensten voor particulieren en bedrijven.

- Beveiligingsdiensten en surveillance.

- Diverse trainingen en weerbaarheid.

U kunt de website bekijken voor meer informatie en de mogelijkheden. Heeft u een vraag aan FB Veiligheidsdiensten? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

FB Veiligheidsdiensten uit de rubriek beveiliging uit Groningen is gevestigd aan de Atoomweg 10 in Groningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 085-3010799.

Diensten en producten voor beveiliging

Trefwoorden die horen bij FB Veiligheidsdiensten zijn o.a. :