Geef stilte stem in Groningen

Geef Stilte Stem: De start van een nieuwe reis...

Over Geef stilte stem

Geef stilte stem valt onder de rubriek geneeskunde uit Groningen.

Ben jij ook toe aan de start van een nieuwe reis? Niet wetend waar het heen gaat? Dan ben je bij Geef stilte stem aan het juiste adres.Je zult de uitnodiging krijgen om de tijd te nemen en om te rusten. Je kunt genieten van de stilte om je heen en je kunt luisteren naar de stilte in jezelf. Hierdoor kun je telkens weer de volgende stap in je lichaam nemen.

Stilteweekend november 2018:

Het Stilteweekend wordt gehouden van 9 tot en met 11 november 2018. Waarom zou je kiezen voor een Stilteweekend? Je krijgt tijdens dit weekend de mogelijkheid om buiten je comfortzone te stappen. Wanneer je dit doet, geef je jezelf de ruimte om persoonlijk te groeien. Dit weekend leer je om bewust naar je lichaam te gaan luisteren. Je gaat nieuwe impulsen krijgen, waardoor je weer nieuwe stappen kunt zetten in de buitenwereld. Deze nieuwe stappen kunnen vernieuwend en verfrissend zijn.

Tijdens dit weekend ga je mediteren, in stilte eten en creatief aan de slag gaan (tekenen, plakken, knippen en schrijven). Daarnaast ga je ook lichaamsoefeningen leren en doen. Door deze oefeningen en meer in stilte te doen, zal alles een andere betekenis krijgen. Zo kun je inzien hoe dit in je dagelijks leven van invloed op je heeft. Het weekend is voor een groep van minimaal 8 en maximaal 16 personen.

Ben je op zoek naar stilte, rust, bezinning, uitdaging en samenzijn? Kies dan voor het Stilteweekend van Geef stilte stem.

Je kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heb je een vraag aan Geef stilte stem? Neem dan contact op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Geef stilte stem uit de rubriek geneeskunde uit Groningen is gevestigd aan de Kleine Grachtstraat 10 in Groningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53524182.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Geef stilte stem zijn o.a. :