Hammam & Beautysalon Lina in Groningen

Voor een dagje ultiem relaxen kunt u bij ons terecht!

Over Hammam & Beautysalon Lina

Hammam & Beautysalon Lina valt onder de rubriek schoonheidssalon uit Groningen.

Bent u toe aan een moment van rust en ontspanning voor uzelf of voor bijvoorbeeld u en uw vriendinnen? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres! Hammam & Beautysalon Lina is de salon voor een unieke ervaring van rust en ontspanning. U wordt ontvangen in een ontspannen en oosterse sfeer waar u kunt genieten van heerlijke hammam behandelingen, naast de hammam kunt u ook gebruik maken van onze beautysalon en massages.

Onze gastvrouw verwelkomt u en neemt u mee naar onze rustruimte waar u kunt genieten van een heerlijk bakje koffie of thee. Vervolgens kunt u uzelf omkleden en zult u worden begeleid naar het stoombad.

Ook wanneer u op zoek bent naar een originele manier om uw verjaardag of ander feest te vieren bent u bij ons aan het juiste adres, neem gerust een kijkje op de website voor de mogelijkheden!

Onze openingstijden;

Maandag: 10:30-19:30

Dinsdag: 10:30-19:30

Woensdag: 10:30-19:30

Donderdag: 10:30-19:30

Vrijdag: 10:30-19:30

Zaterdag: 10:30-19:30

Zondag: 12:00-17:00

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u een kijkje nemen op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hammam & Beautysalon Lina uit de rubriek schoonheidssalon uit Groningen is gevestigd aan de Verlengde Hereweg 42 in Groningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-33911590.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Hammam & Beautysalon Lina zijn o.a. :