Heerlijk Chocolade in Groningen

Heerlijk Chocolade: bonbons, chocolade, biologisch en fairtrade, koffie, thee, chocolademelk en ijs.

Over Heerlijk Chocolade

Heerlijk Chocolade valt onder de rubriek delicatessen uit Groningen.

De echte chocoladeliefhebber zal zich helemaal kunnen uitleven in onze “ Heerlijk Chocolade ” winkel met dito assortiment van handgemaakte bonbons, (thema)chocolaatjes, chocoladeplakkaten, repen, kado-artikelen en chocolademelk in meerdere smaken, koffie, thee en ijs. Bij Heerlijk chocolade heeft u de keuze uit maar liefst 70 verschillende soorten bonbons waaronder de speciale Picasso bonbons en de Tanzania balls. Binnen het assortiment zijn er tevens bonbons en chocolade geschikt voor mensen met suikerziekte, een gluten- en notenallergie. De chocolade die Heerlijk chocolade verkoopt is gemaakt van biologische fairtrade chocolade uit Tanzania. Eerlijk en heerlijk dus!

Heerlijk Chocolade kan in overleg chocolademaatwerk leveren aan particulieren en bedrijven. Denk daarbij aan bonbons in een mooie verpakking of een chocolade plakkaat met uw naam, logo of een persoonlijke tekst erop. .

Sinds 3 april 2014 zijn wij geopend in een van de meest gezellige en gevarieerde straatjes van Groningen, de Folkingestraat. De deur staat altijd open, kom gerust binnen om te kijken, ruiken, proeven en/of beleven…….


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Heerlijk Chocolade uit de rubriek delicatessen uit Groningen is gevestigd aan de Folkingestraat 35 in Groningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 050-8508611.

Diensten en producten voor delicatessen

Trefwoorden die horen bij Heerlijk Chocolade zijn o.a. :