HP Academy in Harderwijk

Leer jezelf beter kennen en maak van jouw hoogsensitiviteit je kracht!

Over HP Academy

HP Academy valt onder de rubriek coaching in Groningen.

Hoog sensitief, hoogbegaafd of hoog tijd voor verandering? Dan bent u bij HP Academy aan het juiste adres. Dat is wat de HP Academy doet. Aan de hand van masterclasses, een online coachingstraject en 1-op-1 begeleiding helpt de HP Academy je om de positieve kanten van HSP-zijn te benutten en valkuilen te vermijden. Stap uit je comfortzone, ontdek wat er mogelijk is en maak van je hoogsensitiviteit je kracht.

Uw hoofd zit vol en u cijfert uzelf makkelijk weg? U bent perfectionistisch en u voelt dat de lat te hoog ligt? U heeft te weinig energie voor al uw ambities? U wilt graag verandering hierin brengen maar u weet niet hoe? Dan kan het zijn dat u hoogsensitief bent. HP Academy helpt u graag om meer rust en balans in uw leven te krijgen. U krijgt meer energie en u zal ontdekken hoe u echt uzelf kan zijn.

Het coachingstraject van HP Academy helpt je jouw handleiding te doorgronden. Het biedt je de mogelijkheid om zelf jouw HSP-zijn verder te ontdekken.

Volg nu ook hét online coachtraject voor hoogsensitieve volwassenen. Kijk op www.hpacademy.nl


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

HP Academy uit de rubriek coaching uit Groningen is gevestigd aan de Operettedreef 6 in Harderwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22251695.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij HP Academy zijn o.a. :