In - en Outdoor at Pinokkio in Assen

In- & Outdoor activiteiten voor zowel kleine als grote groepen .

Over In - en Outdoor at Pinokkio

In - en Outdoor at Pinokkio valt onder de rubriek recreatie in Groningen.

Urenlang klimmen, klauteren en ravotten? Dat kan bij In- en Outdoor. Kinderen kunnen bij ons indoorcentrum uitbundig spelen en uitgedaagd worden. Als leuk uitstapje tijdens de vakantie of zomaar in het weekend. Iedereen is welkom! Bij In- & Outdoor at Pinokkio in Assen vindt je de leukste coronaproof outdoor activiteiten.

Op zoek naar een leuk uitje samen met je kinderen of vrienden? Of wil je samen met de familie of vrienden wandklimmen, hoogteparcours, lasergamen, moutainbiken, vuur maken, schat zoeken met een metaal detector, of neem deel aan een GPS tocht? Zoek dan niet verder. Je bent daarvoor aan het juiste adres bij In- & Outdoor at Pinokkio in Assen.

Een uitgebreide ontdekkingstocht is de Jungle en het Klimpark voor de kinderen omdat ze geprikkeld worden in een omgeving die tot hun verbeelding spreekt. Het binnencentrum is aangekleed met natuurlijke materialen zoals houtsnippers, zand en planten.

Achter het klimcentrum bevindt zich een recreatiegebied dat de mogelijkheid biedt om lekker de natuur in te gaan. Want een deel van onze activiteiten vindt buiten plaats. Op deze manier laten we kinderen teruggaan naar de essentie van spelen: uitgedaagd worden, ontdekken en gewoon lekker bewegen!

We bieden verschillende pakketten aan waaronder:

- Groepsuitjes

- Teamuitjes

- Workshops

- Schoolreizen

- Blacklight klimmen

- Vrij spelen

Liever een uitje op eigen locatie? Dat kan! Als u de ruimte en/of de omgeving heeft, dan zorgen wij voor een mooi coronaproof programma bij u op locatie!

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

In - en Outdoor at Pinokkio uit de rubriek recreatie uit Groningen is gevestigd aan de Lauwers 6 in Assen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-18785517.

Diensten en producten voor recreatie

Trefwoorden die horen bij In - en Outdoor at Pinokkio zijn o.a. :

Nieuws van In - en Outdoor at Pinokkio in Assen

Zomervakantie

Zomervakantie

Goed nieuws tijdens de zomervakantie van 10 juli tot en met 22 augustus zijn wij dagelijks geopend.