Jeanette Venema Opstellingen en Therapie in Groningen

Jeanette Venema Opstellingen en Therapie uit Groningen heeft geen profiel.

Wat doet Jeanette Venema Opstellingen en Therapie in Groningen

Jeanette Venema Opstellingen en Therapie is een coaching uit Groningen. Men is gevestigd aan de Noorderhaven 57. Het telefoonnummer van Jeanette Venema Opstellingen en Therapie in Groningen is 06-10479308.

Is Jeanette Venema Opstellingen en Therapie in Groningen uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Groningenonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Jeanette Venema Opstellingen en Therapie in Groningen valt onder de rubriek coaching. Een coaching uit Groningen levert onder andere :

'In mijn sessies ondersteun ik je om je te verbinden met jouw eigenheid, jouw potentie en jouw unieke kwaliteiten. Ik maak daarbij gebruik van opstellingen en therapie. Mijn stijl van werken is aandachtig, intuïtief en met rust. Ben je nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact op! Een kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander coaching

 • Aldemi Coaching

  Financieel gezonde werknemers met als Resultaat: Focus op het werk!. Trefwoorden van Aldemi Coaching : werknemers met financiele problemen, gezonde werknemers, coach voor ondernemers, productieve werknemers, coach voor bedrijven, productieve werknemers, minder ziekteverzuim, financieel coach voor ondernemers.

  tel. 06-55323116, Hamweg 38, 9617AS in harkstede

  Meer over Aldemi Coaching contact website

 • Coachingpraktijk Karina Staal

  Hulp bij verlies, rouw en depressie.. Trefwoorden van Coachingpraktijk Karina Staal : (Creatieve) Coaching, Counseling, Persoonlijke coaching en counseling, Levensbegeleider.

  tel. 06-16494769, Goudlaan 453, 9743CM in Groningen

  Meer over Coachingpraktijk Karina Staal contact website

 • Levenscoach Marion

  'In creatieve vrijheid mijn kennis, liefde en ervaring delen, zodat we beiden kunnen groeien'. . Trefwoorden van Levenscoach Marion : therapie voor kinderen van ouders met psychiatrische problemen, levenscoach, coaching bij verlies, rouwtherapie, levenscoach bij jouw zoektocht, ervaren levenscoach, coaching bij kinderen van ouders met een verslaving, coaching door middel van wandelen, .

  tel. 06-57188918, Leonard Springerlaan 7, 9727KB in Groningen

  Meer over Levenscoach Marion contact website

 • Marga Coacht In De Liefde

  Marga Coacht In De Liefde | De liefde is een universeel thema dat zo goed als iedereen bezighoudt. . Trefwoorden van Marga Coacht In De Liefde : coaching bij relaties, coach in de liefde, relatiecoaching, training wie ben ik in de liefde, individuele coaching over liefde, liefde onder de loep, eft relatietherapie, .

  tel. 06-11104040, Groningerweg 4A, 9321AC in Peize

  Meer over Marga Coacht In De Liefde contact website

 • Om de punt coaching

  .

  tel. 06-54215672, Alexanderstraat 19, 9724JV in Groningen

  Meer over Om de punt coaching contact

 • Praktijk Het Hart

  .

  tel. 050-5791889, Winschoterdiep 1038, 9723 AC in Groningen

  Meer over Praktijk Het Hart contact

 • Ruimte voor ontplooiing

  Leven met gevoel!. Trefwoorden van Ruimte voor ontplooiing : haptotherapie, relatietherapie, Haptonomische zwangerschaps-begeleiding, begeleiding kinderen, coaching praktijk, Individuele coaching, Trauma en of rouwverwerking, Werkgerelateerde problematiek.

  tel. 050-3132304, Jan Lutmastraat 4, 9718LC in Groningen

  Meer over Ruimte voor ontplooiing contact website