Joyful You in Groningen

Energetische hypnotherpie

Over Joyful You

Joyful You valt onder de rubriek therapeut in Groningen.

Life is too short to feel miserable

Word jij ook vaak door het leven uitgedaagd? Soms is de uitdaging te groot en zit je niet meer lekker in je vel. Loop er niet te lang mee rond.

Ben je op zoek naar diepe heling tot en met de oorzaak? Loop je vast in de reguliere zorg of wil je daar liever niet heen? Lig je lichamelijk, emotioneel of mentaal in de kreukels? Ben je er klaar voor om door je blokkades heen te breken?

Ik vind dat iedereen het recht heeft om zich gelukkig en blij te voelen. Ik help je om opnieuw contact met jezelf te maken, je bewuster te maken van wat je voelt en denkt. Ik help je het pad vinden van de 'blije jij', waarin jij je jezelf bent, je mooi voelt en jouw blije leven leidt.

Alles wat je met liefde en compassie doet, brengt de grootste verandering teweeg. Met deze liefde en compassie, gewoonweg door er voor jou te 'zijn' in het moment, wil ik jou laten ervaren dat jij er weer mag zijn, dat jij weer mag stralen, dat jij weer kunt genieten van dit leven en dat jij weer lachend, vrolijk en vol vertrouwen in dit leven staat.

Het body Mind Soul concept van Joyful You In mijn concept staan de basiselementen Body, Mind en Soul centraal. Mijn doel : bewustzijn, verbinding, zelfgenezing, heling, balans, je mooi voelen, je blij voelen. Dit door mij ontwikkelde concept, waarbij ik een combinatie van methodes als hypnotherapie, Touch of Matrix® en energiewerk gebruik, zorgt voor een optimaal resultaat.

'be beautiful, be you, be a joyful you'

There's no point living, if you can't feel alive. You were born to be alive.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Joyful You uit de rubriek therapeut uit Groningen is gevestigd aan de Nijensteinheerd 261 in Groningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-39492121.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij Joyful You zijn o.a. :