Joyful You in Groningen

Een unieke ervaring van wellness en huidverbetering'be beautiful, be you, be a joyful you'

Over Joyful You

Joyful You valt onder de rubriek schoonheidssalon in Groningen.

Welkom in de wereld van Cenzaa

Een wereld waar je het warme Cenzaa gevoel kunt ervaren. Een gevoel van puurheid, echtheid en blijheid. Een uniek belevingsprogramma gericht op intensieve huidverbetering. Want er zo lang mogelijk jong en mooi uitzien, is wat we graag willen. Ik help je graag om de mooiste versie van jou (weer) naar boven te krijgen.

WELKOMSTRITUEEL & GEURENREIS voor MAXIMALE HUIDVERBETERING MET OOSTERSE BELEVING!

Met de luxe en onderscheidende Cenzaa behandelingen geef ik jou een unieke ervaring. Om jouw Cenzaa behandeling zo persoonlijk mogelijk te maken, begin je met een ontspannende geurreis en een heerlijk thee-ritueel. Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning. Body & Mind komen in balans gedurende de unieke Cenzaa beleving van voelen, ruiken, horen en proeven. Ervaar een ultieme beleving van rust en welbehagen waarbij alle zintuigen aangenaam verrast worden. Kies je eigen geur in de Cenzaa producten, hierdoor wordt de behandeling geheel afgestemd op jouw mood en jouw huidtype. Jouw smaakkeuze tijdens het theeritueel laat je meevoeren op een smaakvolle droomreis en maakt jouw behandeling tot een perfecte wellnessbeleving.

De behandelingen die aangeboden worden door Joyful You zijn:

- Gezichtsbehandelingen - Wenkbrauwen en wimpers - Jessica Manicure - Massage - Ontharen - Acne

Met heel veel zorg heb ik gekozen voor het Nederlandse salonmerk Cenzaa. Cenzaa is ‘s werelds enige cosmeticamerk dat Wellness, Huidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert.

Cenzaa maakt gebruik van natuurlijke producten die niet alleen aangenaam op de huid voelen, maar ook dringen door tot in de diepe huidlagen waardoor jouw huid optimaal herstelt en maximale huidverbetering ontstaat. Alle producten waarmee ik werk, kun je in de salon ook aanschaffen, zodat we samen tot een optimaal resultaat kunnen komen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

J. Ottes zondag 14 maart 2021

4,5 sterren

“Fijne salon met rustige ontspannen sfeer. Een schoonheidsspecialiste met passie voor haar werk. Mijn huid ziet er veel beter uit. Heerlijke producten en goede adviezen. De behandeling bij Joyful You is dan ook meer een wellness behandeling en niet alleen maar huidverzorging. Een ontspannen momentje voor mezelf dat ik me gewoon gun. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 1 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.

Contact opnemen

Joyful You uit de rubriek schoonheidssalon uit Groningen is gevestigd aan de Nijensteinheerd 261 in Groningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-39492121.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Joyful You zijn o.a. :

Nieuws van Joyful You in Groningen

Joyful You; voor de beste versie van jezelf.

Joyful You; voor de beste versie van jezelf.

Wist je al dat je bij Joyful You terecht kunt voor balans van hoofd tot teen? Het concept van Joyful You is hierin uniek in Groningen.

Schoonheidssalon Joyful You is weer open !

Schoonheidssalon Joyful You is weer open !

Gelukkig mogen we weer open. We hebben tot 31 maart ook een leuke aanbieding voor je.