Kameelhuren.nl in Marum

Kameelhuren.nl gevestigd in Marum. Ezels, Kamelen, Hengsten, Vogels. Verkoop, Verhuur, ritjes op kameel.

Over Kameelhuren.nl

Kameelhuren.nl valt onder de rubriek verhuur in Groningen.

Kameelhuren.nl gevestigd in Marum.

Al jaren ben ik enthousiast over bijzondere dieren. Dan heb ik het over Apen, papegaaien, ezels etc. Al op jonge leeftijd belde ik naar De Vluchtheuvel (waar ze toen ook dieren hadden) in Norg om te vragen of zij nog een aapje te koop hadden. Helaas mochten ze mij geen Aap verkopen!

Toen kwam de papegaaienziekte. Ik kocht mijn eerste amazone papegaai toen ik nog bij mijn ouders in huis woonde. Al gauw kwam er een blauwgele Ara en even later hadden we er zo'n 60 stuks per 2 in een volière in de tuin. Naast mijn werk werd dit destijds echt te druk en had een serieuze liefhebber voor alle papegaaien gevonden die met liefde deze hobby uitoefende..

Natuurlijk bleven er altijd wel een aantal papegaai-achtige in mijn bezit, maar meer als huiskamervogels en niet voor de kweek.

Sinds 2002 woon ik in Marum en heb hier de mogelijkheid om dieren te houden. Dat begon met 2 ezels en 1 kangoeroe. Inmiddels lopen er 40 ezels, 1 pony, en 4 kamelen. Dit heeft te maken met, dat ik mijn hobby als muzikant in 2003 aan de kant heb gezet en meer tijd voor de dieren kon vrij maken. Mijn voorkeur gaat dan ook echt uit naar Ezels, dit vindt ik dan ook echt geweldige dieren, hoewel ik met de kamelen ook een leuk band heb opgebouwd.

Aangezien de handel in mijn bloed zit heb ik geprobeerd om ook in Ezels te gaan handelen. Echter dit is helemaal mislukt. Ik kocht alleen maar Ezels en wilde gewoon geen Ezel meer verkopen. Ja dan verdien je natuurlijk nooit wat. Nee het is echt waar ik heb mijn Ezels puur uit hobby en liefdadigheid. Besteed dagelijks zo'n 3 รก 4 uur aan de dieren. Dus s morgens ben ik (hobby) boer en s middags ga ik vanaf 13.00 uur pas werken. Ben gelukkig zelf baas en zit in de drankenhandel. Dus de meeste klanten waar ik kom zijn pas laat wakker. Het houdt wel in dat ik 's avonds vaak wat langer moet werken.

Om mijn hobby te financieren heb ik gelukkig 4 prachtige kamelen waarmee ik regelmatig op tournee ga door geheel Nederland. Deze 4 kamelen zorgen dat er wat geld in de kassa komt, zodat wij bix, hooi, stro, wortelen etc. kunnen kopen. En bovendien is het een hele leuke bezigheid en vinden de kamelen het een feest om op reis te gaan.

Neem gerust een kijkje verder op de site en hopen u een keer te ontvangen op onze Ezelpark in Marum.

- Ritjes op kamelen voor kinderen

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kameelhuren.nl uit de rubriek verhuur uit Groningen is gevestigd aan de Noorderringweg 5 in Marum. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53530994.

Diensten en producten voor verhuur

Trefwoorden die horen bij Kameelhuren.nl zijn o.a. :