Kledingreparatie CENTRUM in Groningen

Kledingreparatie CENTRUM | Voor stomerij, vermaak en reparatie van kleding.

Over Kledingreparatie CENTRUM

Kledingreparatie CENTRUM valt onder de rubriek kleermaker in Groningen.

Kledingreparatie CENTRUM, sinds 1998 word u verwelkomd door zijn vakkundige team van kleermakers. Kleermakers dat al vele innovaties heeft weten door te voeren.

Innovaties zoals zijn bekende 2 kleuren systeem bij jeans reparatie en zijn manier van origineel verkorten van broeken/jeans waarbij zij geen concessies doen aan de kwaliteit en draag plezier. Kledingreparatie CENTRUM heeft als enige in Nederland een meldingssysteem. Dat houdt in dat u er voor kunt kiezen om een melding te krijgen via SMS of WhatsApp wanneer uw kleding klaar is.

Kledingreparatie CENTRUM staat als team voor een goede service en kwaliteit. U wordt bij binnenkomst verwelkomd door een van zijn vriendelijke collega's waarbij u ten alle tijden kunt vertrouwen op professioneel advies over hoe zij uw kleding het beste kunnen verstellen, vermaken en/of repareren.

Hierbij gebruikt Kledingreparatie CENTRUM alleen het beste materiaal zoals YKK ritsen en hebben zij 9 industriƫle machines, elke stof of leer heeft zijn eigen machine. Hierdoor kan Kledingreparatie CENTRUM de kwaliteit leveren die u van hun gewend bent en door de tijdsbesparing door de juiste machine in huis te hebben kunnen zij de klanten het voordeel bieden van zijn lage prijzen.

Bij Kledingreparatie CENTRUM kun u onder andere terecht met de volgende kledingstukken:

- Pantalons en broeken

- Jeans en spijkerbroeken

- Blouse en overhemden

- Shirts

- Jacks

- Colberts en mantels

- Leren jacks

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kledingreparatie CENTRUM uit de rubriek kleermaker uit Groningen is gevestigd aan de Oude Ebbingestraat 47 K in Groningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 050-3183221.

Diensten en producten voor kleermaker

Trefwoorden die horen bij Kledingreparatie CENTRUM zijn o.a. :