Le Souk in Groningen

Uw noord afrikaanse bakker & kruidenier!

Over Le Souk

Le Souk valt onder de rubriek delicatessen uit Groningen.

Le Souk is uw noord Afrikaanse bakker & kruidenier welke is gevestigd in het hartje centrum van Groningen. Le Souk is een winkel met Noord-Afrikaanse lekkernijen uit de Maghreb landen, Mediterrane delicatessen en hapjes uit het Midden-Oosten. De letterlijke vertaling van Le Souk is de markt, kom gezellig langs en ervaar de sfeer van een Arabische markt in Groningen en koop hier uw producten die vrijwel nergens anders te vinden zijn.

De producten;

* Olijven en tapas

* Zoetigheid

* Salades

* Noten en zuidvruchten

* Brood

* Granen en pasta’s

* Groente en Fruit

Ook wanneer u een feestje heeft en u nog een invulling zoekt voor de innerlijke gast bent u bij Le Souk helemaal aan het juiste adres! Verras uw gasten met heerlijke mediterraanse gerechten.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Le Souk uit de rubriek delicatessen uit Groningen is gevestigd aan de Folkingestraat 21 in Groningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30717088.

Diensten en producten voor delicatessen

Trefwoorden die horen bij Le Souk zijn o.a. :

Nieuws van Le Souk in Groningen

1 product, 3 heerlijke gerechten

1 product, 3 heerlijke gerechten

In de spotlight: Granaatappelmelasse! Je loopt Le Souk binnen, je pakt een mandje, je ruikt direct verschillende specerijen en je kijkt om je heen.