Marga Coacht In De Liefde in Peize

Marga Coacht In De Liefde | De liefde is een universeel thema dat zo goed als iedereen bezighoudt.

Over Marga Coacht In De Liefde

Marga Coacht In De Liefde valt onder de rubriek coaching in Groningen.

Zoek je een coach om je relatie weer sprankelend te maken? Of wil je hulp na je echtscheiding? Ben je op zoek naar een ideale partner?

Marga Heuker van Marga Coacht In De Liefde is onder andere gespecialiseerd in Emotional Focussed Therapy (EFT) en opstellingen. Haar grote doel in haar leven is mensen te coachen om de liefde terug te vinden, met elkaar of alleen. En relatietherapie is hierbij ideaal. EFT-relatietherapie is gebaseerd op bewustwording creƫren en dit ook doorleven, patronen vinden en deze doorbreken. De EFT-methode combineert zij met opstellingen. Daarnaast maakt zij gebruik van kaarten. De vragen die hierop gesteld staan kunnen weer gebruikt worden voor de vragen die de stellen of individuen hebben.

Het is patronen herkennen bij:

- Stellen die elkaar kwijt zijn geraakt en elkaar weer terug willen vinden en daarom in relatie therapie gaan.

- Koppels die uit elkaar willen zodat ze elkaar kunnen begrijpen en waardoor er minder strijd is.

- Singles om zo van hun ex-partner los te komen of om een nieuwe partner te vinden.

Naast relatiecoaching geeft Marga Coacht In De Liefde ook de trainingen "Wie ben ik in de liefde?" en "Wie ben ik zonder mijn ex?" en individuele coaching.

Patronen sluipen er vaak langzaam in en voor je het weet neem je elkaar voor lief. Liefde onder de loep, de date zorgt weer voor bewustwording van elkaar binnen jullie relatie. Wie ben jij, wie ben ik en wie zijn wij samen. Met Liefde onder de loep, de date werken jullie op een leuke informele manier aan jullie relatie. Ik geef jullie tips en tools, laat jullie oefeningen doen en laat jullie vragen aan elkaar stellen. En dat allemaal onder het genot van een hapje en een drankje.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, ervaringen of tarieven, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Marga Coacht In De Liefde uit de rubriek coaching uit Groningen is gevestigd aan de Groningerweg 4A in Peize. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11104040.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Marga Coacht In De Liefde zijn o.a. :