Met Marjan in Groningen

Cursussen voor ouders en baby

Over Met Marjan

Met Marjan valt onder de rubriek massage in Groningen.

Welkom bij Met Marjan | voor zwangere, baby en kind.

Gun jezelf en je baby een cursus zoals: - Samen bevallen - Newborn massage - Darmkrampjes massage - Babymassage - Baby-yoga - Kindermassage

Gun jou en je baby het beste. Dat begint al met de voorbereiding van de bevalling. Na de bevalling kun je gaan beginnen met je band te versterken met je kindje tijdens een newborn- en babymassage. Plezier staat centraal tijdens deze cursussen.

Kies de cursus die bij je past. 1. Begin samen met je partner met de beste voorbereiding met de cursus Samen bevallen. 2. Leer tijdens je zwangerschap massagetechnieken om na de geboorte meteen aan de slag te gaan met de cursus newborn Massage. 3. Slapeloze nachten? darmkrampjes massage kan dan zeker een oplossing zijn, zeker in de eerste maanden na de geboorte. 4. Babymassage: een mooie instap- en vervolgcursus voor jou en je baby. 5. Baby-yoga: Versterk je band met je baby en ontspan samen op een speelse manier. 6. Kindermassage: Voor kinderen tot 9 jaar kun je genieten van kindermassage.

Wil je meer weten over de cursussen, stel dan je vraag. Via mijn website vul je gemakkelijk het contactformulier in. Ik zal je vraag zo snel en goed mogelijk proberen te beantwoorden.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Met Marjan uit de rubriek massage uit Groningen is gevestigd aan de Diephuisstraat 57 in Groningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14763274.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Met Marjan zijn o.a. :