MeysHuis in MIDWOLDA

MeysHuis is een klein onafhankelijk financieel adviesbureau. Dat zegt al bijna alles. Wij geven u volledig onafhankelijk advies, wij verkopen geen financiële producten of diensten en kunnen dus ook daadwerkelijk waarborgen volledig onafhankelijk te zijn. Wij geven u inzicht in uw financiele situatie en dat in de breedste zin van het woord. Uw inkomen, uitgaven en uw vermogen zijn bepalend voor een advies dat verder gaat. Hoe u er ook voor staat, het kan bijna altijd beter. Maar meestal ontbreek

Over MeysHuis

MeysHuis valt onder de rubriek adviesbureau in Groningen.

                                          MeysHuis is een klein onafhankelijk financieel adviesbureau. Dat zegt al bijna alles. Wij geven u volledig onafhankelijk advies, wij verkopen geen financiële producten of diensten en kunnen dus ook daadwerkelijk waarborgen volledig onafhankelijk te zijn. Wij geven u inzicht in uw financiele situatie en dat in de breedste zin van het woord. Uw inkomen, uitgaven en uw vermogen zijn bepalend voor een advies dat verder gaat. Hoe u er ook voor staat, het kan bijna altijd beter. Maar meestal ontbreekt het u aan kennis, tijd of interesse. En daarom zijn wij er.

Onze kracht: Onafhankelijk & betrouwbaar advies binnen een klein kantoor, persoonlijke aandacht en natuurlijk volledige betrokkenheid in uw situatie. Elke vraag is uniek, elke situatie is anders. Wij zien dit en werken van hieruit. Via de rechter kolom komt u meer over ons en onze werkzaamheden te weten. Graag sta ik (Marion Struik) u bij in alle plannen en beslissingen op financieel gebied.

Waarom Meys Huis U als consument wilt duidelijkheid wanneer u met een adviseur te maken heeft. Adviseurs zijn er in vele soorten en maten. Echter handelt merendeel van de adviseurs vanuit hun eigen commerciële belang of dat van hun werkgever. Zij hebben een belang bij het verkopen van een financieel product. Daarom is het belangrijk dat u een adviseur weet te vinden die geen producten verkoopt, maar wel goede adviezen in huis heeft voor uw persoonlijk situatie. MeysHuis is volledig onafhankelijk! En doet op geen enkele wijze aan bemiddeling.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

MeysHuis uit de rubriek adviesbureau uit Groningen is gevestigd aan de Dr. O. Botjeslaan 83 in MIDWOLDA. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29075801.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij MeysHuis zijn o.a. :

Nieuws van MeysHuis in MIDWOLDA