Nolin Uitgevers B.V. in Hoogezand

Sociaal en maatschappelijk betrokken.

Over Nolin Uitgevers B.V.

Nolin Uitgevers B.V. valt onder de rubriek uitgeverij in Groningen.

Wij verzorgen sociaal en maatschappelijke publicaties door middel van magazines, brochures, flyers en posters ten behoeve van verschillende stichtingen en verenigingen in heel Nederland. Hierbij moet je denken aan tijdloze voorlichtingsbrochures, ad hoc uitgaven en projectmatige publicitaire uitingen. Vanaf de opdracht tot en met het afleveren van het product.

Duurzaam ondernemen: - Sociaal en maatschappelijk betrokken. - Wij hebben een zogenaamd "", er word zo min mogelijk geprint en formulieren worden digitaal opgeslagen. - Als ons afval scheiden wij, plastic, papier, batterijen, eventuele gloeilampen, print cartridges en grof vuil. - Wij nemen groene stroom af bij onze energieleverancier.

Iedere organisatie die haar achterban regelmatig wil informeren of thematisch naar een bepaalde doelgroep aan informatieoverdracht wil doen, is vaak afhankelijk van een bepaalde manier van fondsenwerving. Dit moet vaak in eigen beheer worden georganiseerd.

Nolin Uitgevers en Binnenhofprojecten wensen alle verenigingen en stichtingen veel succes met het behalen van hun doelstellingen.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Nolin Uitgevers B.V. uit de rubriek uitgeverij uit Groningen is gevestigd aan de Rembrandtlaan 5 in Hoogezand. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0598-398800.

Diensten en producten voor uitgeverij

Trefwoorden die horen bij Nolin Uitgevers B.V. zijn o.a. :