PaardNabij Coaching in Tolbert - Groningen

PAARDENCOACHING BIJ PAARDNABIJ

Over PaardNabij Coaching

PaardNabij Coaching valt onder de rubriek coaching in Groningen.

Met paardencoaching ontdek je wat er bij jou speelt en wie je bent. Paarden vertellen het je in alle eerlijkheid, zonder veroordeling. Dat brengt rust bij zowel volwassenen als kinderen. Van nature zijn paarden gewend samen te werken in een kudde. Daarbij zijn paarden erg gevoelig en kunnen zij haarfijn aanvoelen of een situatie veilig is of niet. Hun gevoeligheid gebruiken ze om de emotie bij mensen aan te voelen. Ben jij blij, bang, boos of onzeker? Een paard merkt dat en reageert daar heel snel op. Door de nabijheid van het paard wordt je je bewust van je gevoel en kom je erachter wat er bij jou speelt.

Aanbod: - Paardencoaching voor volwassenen. - Paardencoaching voor kinderen. - Paardencoaching duo, je komt samen met iemand.

Met paardencoaching vind je jouw eigen betekenis. Niet die van een ander. Met het speciale programma van PaardNabij ga je in drie sessies deze bewustwording verder ontdekken.

Nieuwsgierig naar een paardencoachsessie? Maak dan een afspraak of neem contact met me op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

PaardNabij Coaching uit de rubriek coaching uit Groningen is gevestigd aan de Noorderweg 36 in Tolbert - Groningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41549844.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij PaardNabij Coaching zijn o.a. :