Pied-à-Terre Groningen in Groningen

B&B in de binnenstad van Groningen!

Over Pied-à-Terre Groningen

Pied-à-Terre Groningen valt onder de rubriek hotel uit Groningen.

Wilt u even helemaal tot rust komen in een sfeervolle bed and breakfast? Dan bent u bij Pied-à-Terre Groningen helemaal aan het juiste adres. Op de tweede verdieping van onze woning in hartje Groningen kunt u in alle rust genieten van de mooie stad en de luxe. Uw verblijf beschikt over een 2-persoonsbed, een zitkamer met TV, een ruim balkon op het zuid westen en heeft daarnaast een prachtig uitzicht op de Martinitoren. Uiteraard heeft het verblijf ook een keuken en een badkamer met douche, toilet en wastafel.

Uw ontbijt wordt geserveerd in uw eigen keuken, zo kunt u in alle rust genieten van heerlijke broodjes en sapjes. Wilt u lunchen of dineren? Dan biedt Groningen tal van restaurantjes en lunchrooms aan waar u naar hartenlust kunt genieten van een lekker vers broodje of een warme maaltijd.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u een kijkje nemen op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Pied-à-Terre Groningen uit de rubriek hotel uit Groningen is gevestigd aan de Oostersingel 162 in Groningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23631900.

Diensten en producten voor hotel

Trefwoorden die horen bij Pied-à-Terre Groningen zijn o.a. :