Praktijk Openstroom in Groningen

Craniosacraal Therapie, Integrale Bekkenfysiohtherapie en Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding.

Over Praktijk Openstroom

Praktijk Openstroom valt onder de rubriek geneeskunde in Groningen.

Praktijk Openstroom is de praktijk voor Craniosacraal Therapie en Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding. Heeft u last van chronische pijn(klachten)? Loopt u vast op uw werk of bent u getroffen door een levensbedreigende ziekte en wilt u hier niet uw hele leven door laten beheersen? Dan is Craniosacraal Therapie zeker een goede keuze!

Craniosacraal Therapie is een vorm van therapie waarbij uw zelfhelend vermogen wordt versterkt door te werken aan ontspanning van zowel uw lichaam als uw geest. Door deze diepe ontspanning te ervaren zult u merken dat blokkades van zowel lichamelijke als emotionele aard opgelost kunnen worden.

Naast Craniosacraal Therapie kunt u bij mij in de praktijk ook terecht voor Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding. Deze vorm van begeleiding voor beide ouders is gericht op het sterker maken van de band tussen u en uw ongeboren kindje.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Openstroom uit de rubriek geneeskunde uit Groningen is gevestigd aan de Kochstraat 1/4 in Groningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-36289966.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Praktijk Openstroom zijn o.a. :

Nieuws van Praktijk Openstroom in Groningen

Cranioweek

Cranioweek

Van 28 september tot 3 oktober kunnen je kennismaken met Cranio