Praktijktegenpijn.nl - Magnetiseur in Groningen

Praktijktegenpijn.nl - Magnetiseur; De praktijk voor mensen met fysieke of emotionele klachten.

Over Praktijktegenpijn.nl - Magnetiseur

Praktijktegenpijn.nl - Magnetiseur valt onder de rubriek geneeskunde uit Groningen.

Praktijk tegen Pijn is de oplossing voor zowel fysieke als mentale klachten. Magnetiseur Claudia Gessel is sinds 2011 eigenaar van deze praktijk en heeft al vele mensen van de meeste uiteenlopende klachten genezen. Een depressie, hernia of zweepslag weet Gessel als geen ander op de juiste wijze te behandelen.

"Wanneer iemand vast zit in zijn of haar hoofd bied ik uitgangen met mijn energie en inzicht" vertelt Gessel. "Voor iedereen die bij mij komt heb ik de juiste behandeling, ik bied maatwerk en vele mensen uit stad en ommeland hebben mij dan ook weten te vinden. Met succes, Want mensen met verschillende achtergronden zijn genezen vertrokken. Overspannen zakenlieden, depressieve zorgverleners en bouwvakkers met fysieke klachten zijn enkele voorbeelden daarvan."

Praktijk tegen pijn helpt u bij het oplossen van uw klachten door blokkades in uw lichaam op te sporen en in belang te brengen. "Mocht u ook ergens tegenaan lopen wat al jarenlang doorsuddert, neem dan gerust contact met mij op. Ik stel met u een behandelschema op en na enkele behandelingen voelt u zich als een nieuw mens. Ook stressklachten kunnen worden verholpen door magnetiseren. Het zorgt ervoor dat lichaam en geest weer in balans komen."

De praktijk van Claudia Gessel is gevestigd aan de Isebrandtsheerd 2 in Groningen. U kunt Claudia Gessel bereiken op 06-1942 3330. Meer informatie kunt u ook achterhalen op de website van Claudia, www.praktijktegenpijn.nl


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijktegenpijn.nl - Magnetiseur uit de rubriek geneeskunde uit Groningen is gevestigd aan de Isebrandtsheerd 2 in Groningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-19423330.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Praktijktegenpijn.nl - Magnetiseur zijn o.a. :