Pro-Eef pedicure in Groningen

Pro-Eef pedicure: Pedicure behandelingen.

Over Pro-Eef pedicure

Pro-Eef pedicure valt onder de rubriek pedicure in Groningen.

De drijvende kracht achter Pro-Eef pedicure is Evelyn van der Ploeg-Alserda. Na jaren in de detailhandel te hebben gewerkt was het tijd voor iets heel anders. Het roer ging om. Nu is zij volledig werkzaam als gediplomeerd pedicure.

Sinds enige tijd is er een salon aan huis welke ingericht is om uw voeten te kunnen behandelen. De salon is modern ingericht op de eerste etage. Er is altijd voldoende gratis parkeerruimte voor de deur. Wanneer het gemakkelijker voor u is, dan kan Evelyn de behandeling ook bij u thuis uitvoeren.

U kunt bij Pro-Eef pedicure terecht voor diverse (basis) pedicure behandelingen. Hieronder ziet u deze behandelingen staan. Meer informatie en de tarieven kunt u op de website terug vinden.

De behandelingen:

- Standaardbehandeling (Deze kan ook op locatie gegevens worden).

- Deelbehandeling 20 minuten. Dit kan zijn het verwijderen van een likdoorn of verwijderen van eelt.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Pro-Eef pedicure? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Pro-Eef pedicure uit de rubriek pedicure uit Groningen is gevestigd aan de Johan Dijkstralaan 45 in Groningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12478705.

Diensten en producten voor pedicure

Trefwoorden die horen bij Pro-Eef pedicure zijn o.a. :