Ruimte voor ontplooiing in Groningen

Leven met gevoel!

Over Ruimte voor ontplooiing

Ruimte voor ontplooiing valt onder de rubriek coaching in Groningen.

Mijn naam is Monique van Hal, het gezicht achter de praktijk voor Haptotherapie en Coaching. Ik heb altijd al graag verdiept in de mens waardoor ik me uiteindelijk heb verdiept in Haptotherapie en dit heeft geresulteerd in het starten van mijn eigen praktijk. Bij mij in de praktijk kunnen zowel jong als oud terecht voor begeleiding bij hun "probleem"

Waarvoor kunt u bij mij terecht: * Coaching * Relatietherapie * Haptotherapie * Haptonomische zwangerschaps-begeleiding * Individuele coaching

Waarom kiezen voor ruimte voor ontplooiing: * Moeite met ontspannen * Fysieke klachten als: Spanning en pijn * Chronische klachten zowel lichamelijk als psychisch * Relatie problemen, ook in de brede zin van het woord. Zoals moeite hebben met * Trauma en of rouwverwerking * Niet lekker in je vel zitten. * Werkgerelateerde problematiek. * Omgaan met hooggevoeligheid * Omgaan met je kind * Burn-out

Zit u niet lekker in uw vel en komt u er alleen niet op neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken, samen kunnen we kijken naar de beste behandelmethode.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ruimte voor ontplooiing uit de rubriek coaching uit Groningen is gevestigd aan de Jan Lutmastraat 4 in Groningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 050-3132304.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Ruimte voor ontplooiing zijn o.a. :