Shiatsu & Massagepraktijk Hilde de Grooth in Eelderwolde

Shiatsu & Massagepraktijk Hilde de Grooth: Professionele massage behandelingen.

Over Shiatsu & Massagepraktijk Hilde de Grooth

Shiatsu & Massagepraktijk Hilde de Grooth valt onder de rubriek massage uit Groningen.

Hilde de Grooth is natuurlijk de drijvende kracht achter Shiatsu & Massagepraktijk Hilde de Grooth. Hilde is sinds 2011 een gediplomeerd Zen-Shiatsu therapeut. Hilde is opgeleid bij de Dutch Bodywork Academie in Groningen. Daar heeft Hilde ook Klassieke Massage en Segmentale Massagetherapie gevolgd met daarbij Pathologie, Fysiologie en Anatomie.

Hilde heeft de Stoelshiatsu bij Zakenmasseurs in Assen afgerond en de Voetkata bin Touch-Pro. In 2012 heeft Shiatsu & Massagepraktijk Hilde de Grooth zich aangesloten bij de beroepsvereniging NVST en het beroepsregister RBCZ.

U kunt bij Shiatsu & Massagepraktijk Hilde de Grooth terecht voor diverse behandelingen en massages. Hieronder ziet u een overzicht daarvan. Meer informatie hierover ziet u terug op de website.

- Shiatsu behandeling/massage.

- Stoelshiatsu.

- Klassieke massage.

- Segmentale massagetherapie.

- Voetkata.

U kunt de website en Facebook pagina bekijken voor meer informatie en de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook altijd persoonlijk contact opnemen. Shiatsu & Massagepraktijk Hilde de Grooth heeft ook een tweede locatie, namelijk: Moesstraat 20, 9717JW te Groningen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Shiatsu & Massagepraktijk Hilde de Grooth uit de rubriek massage uit Groningen is gevestigd aan de Bruilweering 131 in Eelderwolde. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38613717.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Shiatsu & Massagepraktijk Hilde de Grooth zijn o.a. :