Sparkle baby spa in Groningen

Sparkle Baby Spa | Babymassage en floaten hebben zowel fysiek als mentaal positieve effecten op jouw baby.

Over Sparkle baby spa

Sparkle baby spa valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Groningen.

Een bezoekje aan Sparkle Baby Spa is niet alleen ontspannen en leuk. Babymassage en floaten hebben zowel fysiek als mentaal positieve effecten op jouw baby. Naast ontspanning, biedt de Spa verlichting bij klachten als reflux, buikkrampjes en overstrekken en versterkt het de band tussen ouder en kind.

In onze exclusieve Spa zullen jullie geen andere ouders tegenkomen. Dit vermindert het aantal prikkels voor je baby (maar ook voor jou!) aanzienlijk en hierdoor kunnen jullie (nog) gemakkelijker ontspannen. Zowel voor de massage als voor het floaten is ontspanning voor jou én je baby de basis om te profiteren van alle positieve effecten.

Sparkle Baby Spa is méér dan een plek waar baby’s kunnen genieten van een bubbelbad. We vinden het ontzettend belangrijk om baby’s te helpen met hun ontwikkeling, zowel fysiek als mentaal.

Sparkle is door verschillende influencers de mooiste Baby Spa van Nederland genoemd. Iets waar we natuurlijk heel erg blij mee zijn. Maar wat de Spa écht mooi maakt, zijn alle blije babygezichtjes en ontspannen ouders die we zien bij elke sessie.

Wat vinden wij belangrijk?

Onze kernwaarden zijn

- Altijd privé

- Professioneel en ervaren

- Kleinschalig en persoonlijk

- Oprechte en onverdeelde aandacht Sfeervol en ontspannen

Waar gezondheid, ontwikkeling en ontspanning samenkomen!!!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Sparkle baby spa uit de rubriek gezondheidscentrum uit Groningen is gevestigd aan de Kleine Butjesstraat 1 in Groningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55471210.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Sparkle baby spa zijn o.a. :