Team BFQ Groningen in Groningen

Beautyfabriek: Drinks, food, beauty & hair.

Over Team BFQ Groningen

Team BFQ Groningen valt onder de rubriek schoonheidssalon in Groningen.

Beautyfabriek is een kapsalon, schoonheidssalon en brasserie in één. Wilt u ook even heerlijk kunnen relaxen? Dan bent u hier aan het juiste adres. U kunt in de salon genieten van diverse relax, healthy, wellness en beauty momentjes.

U kunt kiezen uit diverse soorten behandelingen per rubriek. U kunt kiezen uit de volgende rubrieken: Drinks en food, beauty behandelingen en haar behandelingen. Een overzicht van alle behandelingen die aangeboden worden, ziet u op de website terug.

Wilt u een complete healthy en beauty op doen? Neemt u dan contact op met Beautyfabriek. U kunt eerst uw haar laten doen in de kapsalon. Daarna kunt u genieten van een schoonheidsbehandeling en u kunt de ervaring afsluiten in de brasserie. Genieten van een mini high tea, gevuld fabrieksplankje of heerlijke smoothie.

Eat healthy, drink healthy, be healthy!

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Beautyfabriek? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Team BFQ Groningen uit de rubriek schoonheidssalon uit Groningen is gevestigd aan de Zwanestraat 4 in Groningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 050-2041100.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Team BFQ Groningen zijn o.a. :