BOOTCAMP WINTER EDITIE

Gratis kennismaking bij Totally in Shape

BOOTCAMP WINTER EDITIE

Totally in Shape, Personal Training Center in Groningen de Wijert, organiseert op woensdag 1 november, vrijdag 3 november en maandag 6 november om 17:00u. 3 gratis kennismakingsdagen met Bootcamp.

Bootcamp Een trainingsvorm die oorspronkelijk bedoeld is voor militairen. Amerikaanse soldaten die klaar gestoomd worden voor de strijd, ondergaan een week lang extreme uitdagingen om fysiek en mentaal sterker te worden. Om deze trainingsvorm voor iedereen toegankelijk te maken heeft Totally in Shape 3 soorten bootcamps ontwikkeld:

Bootcamp Walk & Run: Vooral bedoeld voor iedereen die net begint met bootcamp. Het is een combinatie van stevig wandelen, joggen en lichte basis oefeningen.

Bootcamp Run & Excercises: Voor iedereen die meer ervaring heeft met bootcamp. In deze groepsles rennen wij ca 3-5 km en doen wij oefeningen met lichaamseigengewicht en obstakels die wij onderweg tegenkomen. Een combinatie van kracht, conditie en een hoop plezier!

Bootcamp Totally in Shape: Vergelijkbaar met Run & Excercises, maar de laatste 20 minuten eindigen we in de bootcamp tuin van Totally in Shape en doen daar oefeningen met o.a. battling rope, banden, kettlebels, sledge hammer etc.

Vanaf November 2017: Maandag 17:00u & 18:00u Bootcamp Totally in Shape Woensdag 17:00u & 18:00u Bootcamp Walk & Run Vrijdag 17:00u &18:00u Bootcamp Run & Excercises

Meer informatie? Voor meer informatie neem contact met ons op, of bel naar 050-8505999

Geplaatst op donderdag 26 oktober 2017.

Over Totally in Shape

Dit bericht is geschreven door Totally in Shape. Het bedrijf valt onder sportschool uit Groningen. Trefwoorden van Totally in Shape uit Groningen : personal trainer, groepslessen, training, bedrijven, mental coaching, voedingsadvies, krachttraining, gezonde leefstijl, lifestyle, .

Lees meer over Totally in Shape.