Joyful You; voor de beste versie van jezelf.

Wist je al dat je bij Joyful You terecht kunt voor balans van hoofd tot teen? Het concept van Joyful You is hierin uniek in Groningen.

Joyful You; voor de beste versie van jezelf.

In het concept van Joyful You, Body - Mind - Soul, ligt de nadruk op jou als totale mens. Balans is ontzettend belangrijk. Balans in je werk, je privé, maar ook je lichamelijke en geestelijke balans. Balans van hoofd tot teen, schoonheid van binnen en van buiten. Voor het onderdeel Body is er de 'pedicure voor body & mind' en de schoonheidsbehandelingen.

Het onderdeel Mind komt in alle behandelingen aan bod; rust, relax, ontspanning; gewoon een kado aan jezelf. Gewoon omdat jij het verdient.

Het onderdeel Soul is de hypnotherapie. Werken aan je onderbewuste. Balans in je gevoelens en je gedrag.

De beste versie zijn van jezelf. 'be beautiful, be you, be a joyful you'

Bij Joyful You krijg je daarom ook niet gewone hypnotherapie. De kracht zit hier in de energetische hypnotherapie. Is je hoofd een chaos? Doe je dingen die je eigenlijk helemaal niet wilt doen. Dan ben je van harte welkom en helpt Judith je graag om weer in balans te komen. Met hypnotherapie kan zij jou helpen met verschillende problemen zoals stress en burn-out, zelfvertrouwen, roken, overgewicht, eetstoornissen, angsten, fobieën, nagelbijten, stotteren, allergieën en hooikoorts.

Bij Joyful You krijg je daarom ook niet een standaard pedicure behandeling. Bij Joyful You ligt de nadruk meer op jou als totale mens. Je krijgt dan ook een pedicure voor body & mind. Een behandeling die je voeten en huid in optimale conditie brengt en je een totale ontspanning geeft van zowel lichaam als geest. Naast de pedicure behandeling krijg je een intuïtieve energetische (lymfe) voetmassage gecombineerd met energetische etherische oliën. Energetische massage is een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde. De energiebanen (meridianen) in je lichaam, sturen levensenergie door ons lichaam en staan in verbinding met onze organen. Daarnaast hebben zij een grote invloed op onze emoties en gedachten. Door een intuïtieve, energetische massage worden meridianen gevoed en gaat alles in je lichaam beter stromen: je bloedsomloop, je energie, je emoties en gedachten. Judith wil jou met deze behandeling laten voelen dat een pedicure méér kan zijn dan alleen voetverzorging.

Bij Joyful You krijg je daarom niet een standaard schoonheidsbehandeling. Bij Joyful You ervaar je de wereld van het warme Cenzaa gevoel. Een gevoel van puurheid, echtheid en blijheid. Een uniek belevingsprogramma gericht op intensieve huidverbetering. Want er zo lang mogelijk jong en mooi uitzien, is wat we graag willen. Eva helpt je graag om de mooiste versie van jou (weer) naar boven te krijgen. Met de luxe en onderscheidende Cenzaa behandelingen geeft zij jou een unieke ervaring. Om jouw Cenzaa behandeling zo persoonlijk mogelijk te maken, begin je met een ontspannende geurreis en een heerlijk thee-ritueel. Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning. Body & Mind komen in balans gedurende de unieke Cenzaa beleving van voelen, ruiken, horen en proeven. Ervaar een ultieme beleving van rust en welbehagen waarbij alle zintuigen aangenaam verrast worden. Kies je eigen geur in de Cenzaa producten, hierdoor wordt de behandeling geheel afgestemd op jouw mood en jouw huidtype. Jouw smaakkeuze tijdens het theeritueel laat je meevoeren op een smaakvolle droomreis en maakt jouw behandeling tot een perfecte wellnessbeleving.

Geplaatst op zondag 14 maart 2021.

Over Joyful You

Dit bericht is geschreven door Joyful You. Het bedrijf valt onder schoonheidssalon uit Groningen. Trefwoorden van Joyful You uit Groningen : schoonheidsspecialiste, Allround schoonheidsspecialiste, Gezichtsbehandelingen, Huidverbetering, Wellness, Cenzaa, Acne, Huidverzorging.

Lees meer over Joyful You.