Op 30 september 2017 en 1 oktober 2017 staat Totally in Shape op de Leef event beurs in de MartiniPlaza

Totally in Shape is beide dagen van 10:00 tot 17:00 uur op de beurs aanwezig.

Op 30 september 2017 en 1 oktober 2017 staat Totally in Shape op de Leef event beurs in de MartiniPlaza

Totally in Shape biedt mensen de kans om de volgende prijzen te winnen: Personal training sessies, voedingsschema, groepslessen, mijn boek 'Oergezond het jaar rond' en de Hoofdprijs: Een halfjaar gratis personal training.

Wat te doen voor deze prijzen: U dient naar de stand te komen en daar een selfie te maken tegen de foto wand van Totally in Shape. De foto dient u op de Facebook pagina van Totally in Shape te plaatsen en de pagina te liken. Wanneer u kans wilt maken op de hoofdprijs, dient u nog wat extra's te doen. U dient namelijk een briefkaart in te vullen waarom u de hoofdprijs verdiend. De kaart moet ingeleverd worden bij Totally in Shape.

Verder kunt u zich bij de stand gratis laten wegen en meten. Tegen betaling kan er een voedingsschema gemaakt worden. Dit schema krijgt u via de mail toegestuurd.

Daarnaast zal Totally in Shape zijn boek Oergezond het jaar rond gaan promoten. De clinics en workshops worden door Totally in Shape aangeboden op zaterdag en zondag om 12:00, 14:00 en 16:00 uur. Dit gaat om de volgende workshops: Bootcamp, Bulgarian bag en BBB. Voor meer informatie kunt u terecht op www.leefevent.nl

Geplaatst op dinsdag 26 september 2017.

Over Totally in Shape

Dit bericht is geschreven door Totally in Shape. Het bedrijf valt onder sportschool uit Groningen. Trefwoorden van Totally in Shape uit Groningen : personal trainer, groepslessen, training, bedrijven, mental coaching, voedingsadvies, krachttraining, gezonde leefstijl, lifestyle, .

Lees meer over Totally in Shape.