Offerte voor Beveiliging in Groningen

Offerte opvragen voor beveiliging of bij bedrijven hieraan gerelateerd? Het overzicht toont 1 stuks beveiliging of soortgelijke bedrijven. meer

Prijsopgave voor beveiliging opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“Hallo, Wij organiseren dit jaar het 35ste DKV toernooi. Dit is een volleybaltoernooi met 's avonds feesten gedurende een heel weekend. De datum hiervoor is 1/2/3 juni. Wij bieden ook een mogelijkheid aan voor overnachting, d.m.v. een kleinschalige camping. Voor deze kleinschalige camping zoeken wij beveiliging voor in de late avond en tijdens de nacht. Graag hoor ik of dit mogelijk is en zo ja, ontvang ik daar graag een offerte van. Met vriendelijke groeten, Naima Pioch”

Aangevraagd op maandag 13 november 2017

Aangesloten bedrijven

  • FB Veiligheidsdiensten

    FB Veiligheidsdiensten: Veiligheid voor mensen, zowel in uw onderneming als in het openbaar.. Trefwoorden van FB Veiligheidsdiensten : beveiliging, veiligheidsdiensten, jeugdzorg vervoer, ggz vervoer, recherche diensten, beveiligingsdiensten, surveillance diensten, weerbaarheidstrainingen, recherchewerk voor particulieren, recherchewerk voor bedrijven, burgerpreventie training, training conflictbeheersing, agressie training, uitvaart beveiliging, .

    tel. 085-3010799, Atoomweg 10, 9743AK in Groningen

    Meer over FB Veiligheidsdiensten contact website