Offerte voor Electronica in Groningen

Alle 3 bedrijven voor een offerte over electronica in Groningen voor u op een rijte. Op Groningenonderneemt vindt u het! meer

Prijsopgave voor electronica opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“Hallo; Ik heb een Samsung - koelkast en die koelt niet goed. De koeling slaat pas weer aan als alles ontdooid is. Graag een prijs opgave voor reparatie.”

Aangevraagd op zaterdag 27 oktober 2012

Aangesloten bedrijven

 • Audio Artistiek

  Genieten van pure muziek met een uitgekiende selectie van High End geluidsapparatuur.. Trefwoorden van Audio Artistiek : electronica, Platenspelers, CD-spelers, versterkers, luidsprekers, audio bekabeling, geluidsapparatuur, Reparatie van geluidsapparatuur, revisie van geluidsapparatuur, High End geluidsapparatuur, High End audio.

  tel. 0592-580672, Oude Asserstraat 26, 9481BL in Vries

  Meer over Audio Artistiek contact website

 • Elektroproducten.nl

  Webwinkel in kabels en elektro materiaal voor bedrijven en particulieren.. Trefwoorden van Elektroproducten.nl : electronica, online kabels kopen, elektro, elektra, materiaal, webwinkel, groepenkast, stuurstroomkabels, grondkabels, schakelmateriaal, neopreen kabels, elektroproducten.

  tel. 0592-407500, A.H.G. Fokkerstraat 18 /L, 9403AP in Assen

  Meer over Elektroproducten.nl contact website