Offerte voor Klussenbedrijf in Groningen

Op zoek naar een offerte voor klussenbedrijf in de plaats Groningen? Zoek niet verder. Wij vonden 3 bedrijven over klussenbedrijf in Groningen voor u. meer

Prijsopgave voor klussenbedrijf opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“Wij zijn woonachtig in groningen stad en hebben aardbevingschade in ons huis. Hrt betreft een scheur aan buitenkant pand bij de garage waarbij fe daktrim naar voren is gekomen ( een verschuiving) en schade aan de binnenkant van het huis in fe vorm van kleine en grotere scheuren die gerepareerd moeten wprden. Na 2 jaar onderhanfelen is de NAM eindelijk bereid de schafe te vergoeden. Wij zoeken een betrouwbare vriendelijke vakman die deze zaken voor ons voor een plaudibele prijs wil repareren. ”

Aangevraagd op zaterdag 7 juli 2018

“Ivm lekkage in de badkamer -het verwijderen en het opnieuw betegelen van de doche hoek -afvoeren van oude tegels -kitten van douchehoek - weghalen van stenen onder de douche bak. En een kozijn zo bewerken dat het niet meer een ingang lijkt waarin een deur heeft gezeten.. Zo spoedig mogelijk het liefst vandaag! Mvg Flor Altena”

Aangevraagd op dinsdag 2 mei 2017

Aangesloten bedrijven

 • Klus- en Montagebedrijf Paas Westerbork

  Kiest u voor kwaliteit en vakmanschap? Dan kiest u voor Klus en montagebedrijf paas!. Trefwoorden van Klus- en Montagebedrijf Paas Westerbork : klussenbedrijf, onderhoud, verbouw, renovatie, badkamers, beton boor, zaag- en freeswerkzaamheden, op maat gemaakte kastenwanden, installatiewerk..

  tel. 06-15178800, Kromme 14, 9431HM in Westerbork

  Meer over Klus- en Montagebedrijf Paas Westerbork contact website

 • Booi Montage Klusbedrijf

  Booi Montage Klusbedrijf: Uw tevredenheid is mijn reclame. . Trefwoorden van Booi Montage Klusbedrijf : klussenbedrijf, klusbedrijf, keukenmontage, kozijnmontage, timmerman, keukenverbouw, kozijnverbouw, badkamerrenovatie, dakkapellen laten maken, schutting laten maken, klussenbedrijf, verbouw, aanbouw .

  tel. 06-15357977, Klokhuislaan 16, 9201JE in Drachten

  Meer over Booi Montage Klusbedrijf contact