Offerte voor Koerier in Groningen

Op zoek naar een offerte voor koerier in de plaats Groningen? Zoek niet verder. Wij vonden 1 bedrijven over koerier in Groningen voor u. meer

Prijsopgave voor koerier opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“Ik zou graag offerte willen voor het vervoer van 5 massieve eiken deuren maat 201 x 79 cm. Het moet opgehaald worden in 's-'s-Hertogenbosch en afgeleverd worden in Paterswolde. ”

Aangevraagd op dinsdag 14 augustus 2018

“op halen bankstel 1-2 en 3 persoonsbak uit groningen naar hoogezand”

Aangevraagd op maandag 15 januari 2018

“Ik zou graag offerte willen voor het vervoer van een dressoir van 200 breed en 113 hoog. Het moet opgehaald worden uit Eindhoven en afgeleverd worden in Haren gr, bij voorkeur op 14 september in de namiddag. ”

Aangevraagd op zondag 25 juni 2017

“Houten pakketten die bezorgd moeten worden in Nederland en BelgiĆ«. ”

Aangevraagd op woensdag 29 maart 2017

“Goeiendag, graag een offerte voor het ophalen van een kinderfiets op 30 augustus tussen 9 uur en 16 uur te KLOMPENMAKER 1, 9502 EP TE STADSKANAAL en deze te verzenden naar Curacao Willemstad, Kaya Insekto 65. mijn faktuur stuur per mail als ik met de kosten akkoord gaat , dank U ”

Aangevraagd op woensdag 24 augustus 2016

“Er moet en zonnebank (hemel en bank, 24 lampen totaal) vervoerd van eelderwolde naar haren ( ongeveer 10 km). Ik ben eventueel bereid mee te helpen tillen. (Moet met 2 man) Het is een aankoop van marktplaats. Zonnebank moet 25 april na 1300 uur gehaald worden ivm spoedige verhuizing”

Aangevraagd op zondag 24 april 2016

Aangesloten bedrijven