Offerte voor Verhuur in Groningen

Offerte opvragen voor verhuur of bij bedrijven hieraan gerelateerd? Het overzicht toont 1 stuks verhuur of soortgelijke bedrijven. meer

Prijsopgave voor verhuur opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“Rit op kameel door dame als verjaardags cadeau voor haar. Datum 26-1-2021. Als dit mogelijk is, zou zij het liefst rondje door haar woonplaats Den Andel doen. Maar als dit niet mogelijk is , denk ik zelf bv aan rondje door Coendersbos bij Nuis. Zij is beetje ervaringsdeskundige, want heeft meerdere reizen naar Marokko en Egypte gemaakt, waar die in Egypte geheel een kamelenreis door de westelijke woestijn was. Hoor graag of het mogelijk is. En daaraan verbonden kosten . Zou een wandeling worden van half uur, 3 kwartier. Alles voorbehoud uiteraard van Corona perikelen en weersomstandigheden. Hoor graag van U.”

Aangevraagd op woensdag 16 december 2020

“Ik ben opzoek naar een wit paard en een paar kamelen voor een huwelijks aanzoek in assen graag zou ik willen weten wat de kosten daarvan zullen zijn Mvg margreet bennink”

Aangevraagd op maandag 30 januari 2017

“Graag zou ik een kameel willen huren samen met een begeleider voor onze herdertjestocht op kerstavond 24 december 2016 in het centrum van Purmerend. de herdertjestocht wordt georganiseerd door de protestantse gemeente in Purmerend en houdt in dat er een route gelopen gaan worden door kinderen en hun ouders langs verschillende scenes uit het kerstverhaal uit de bijbel zoals: herders in het veld, Wijzen uit het Oosten. Een echte kameel zou hier bij geweldig zijn! Daar om deze prijsopgaaf. Vriendelijke groet, Marjolein”

Aangevraagd op dinsdag 28 juni 2016

“Voor een buikdansfeest in Groningen, een kameel om mee op de foto te gaan. voor ongeveer twee uur. op zaterdagmiddag in juni. Wat is de prijs? Groet”

Aangevraagd op maandag 21 maart 2016

“Wij hebben vrijdagavond 10 juli een trouwparty waarbij ik graag symbolisch de vader van de bruid een kameel zou willen overhandigen Ik zou graag een opgave ontvangen wat de kosten zouden zijn om dit te realiseren. Het trouwfeesten is te Kolham.....10 km oostelijk van Groningen. Hoor graag Johan vd Werf ”

Aangevraagd op dinsdag 5 mei 2015

“Goedemiddag, mijn naam is Gerard Egging ook wel bekend als Ali Osram. Is het mogelijk om met een van uw kamelen over een LEEG parcour te lopen met mij op de rug als pr stunt.? U moet zich wel voorstellen dat het een drukke bedoeling is uiteraard. Zo ja, wat zouden de tarieven hiervoor zijn . het zou om de pinsterraces op 25 mei gaan in Stadskanaal.”

Aangevraagd op woensdag 29 april 2015

“hoi wij hebben week 30 en speelweek in het dorp met de thema circus dus leek mij het leuk om en kameel voor en uurtje te huren mijn vraag is dus wat kost dat als ik en uurtje en kameel wil groetjes”

Aangevraagd op vrijdag 13 juli 2012

Aangesloten bedrijven

  • Kameelhuren.nl

    Kameelhuren.nl gevestigd in Marum. Ezels, Kamelen, Hengsten, Vogels. Verkoop, Verhuur, ritjes op kam. Trefwoorden van Kameelhuren.nl : verhuur, Kameelhuren, Marum, kamelen, ezels, verhuren, evenementenverzorging.

    tel. 06-53530994, Noorderringweg 5, 9363TC in Marum

    Meer over Kameelhuren.nl contact website